Hotelski restoran “Hollywood” za goste hotela – Kapacitet do 350 mjesta

Hotelski restoran „Hollywood“ a la carte – Kapacitet do 300 mjesta sa širokom ponudom internacionalne, nacionalne i mediteranske kuhinje

Gold restaurant

Kapacitet do 600 mjesta. Nudi raznovrsna domaća i internacionalna jela i prijatnu atmosferu. Ovaj restoran se najčešće koristi za doručak, ručak i večeru (švedski sto i a la carte). Restoran je upravo renoviran, a njegov prelep moderan enterijer čini ga odličnim tempom za organizaciju banketa, poslovnih promocija, gala večera i venčanja. Živa muzika – na upit.

Green restaurant

Kapacitet do 200 mjesta. Najbolje mjesto za organizaciju ugostiteljstva, kafe kočnice i privatno okupljanje. Živa muzika – na upit.

Restaurant Sokak

Restoran Sokak se nalazi u srcu Ilidže, u hotelu Hollywood. Uz jedinstven interijer i neodoljiv ambijent, uživajte u našoj bogatoj gastro ponudi.

Restoran Sokak je mjesto okupljanja. Mjesto za druženje, poslovne sastanke, porodična okupljanja, iftare… mjesto za uživanje u specijalitetima iz čuvene krušne peći koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Lobby bar and fireplace bar

Kapacitet do 200 mjesta. Ovdje možete upoznati i razgovarati sa ljudima iz cijelog svijeta uz ispijanje tradicionalne bosanske kafe i drugih ukusnih slatkiša.